Wij zijn open op afspraak.

Adres

Hummel Saxofoons

Groenendaal 37
9722 CN
Groningen
Nederland
mobile: 0031 (0)6 19482404

 

 

Routebeschrijving

Er is veel veranderd in de wijk Helpman en het is er vooral ingewikkelder op geworden.

Vanuit de richting Assen
Snelweg A28, afslag Groningen-Zuid. Onderaan afslag rechtsaf, de Van Iddekingeweg op. Rechtdoor tot kruising met Verlengde Hereweg bij stoplichten linksaf slaan. Op de Verlengde Hereweg de eerste afslag rechtsaf naar De Savornin Lohmanlaan. Bijna aan het eind, na de supermarkt Poiesz: linksaf, de Beethovenlaan. Aan het eind van de straat linksaf, Helperbrink. 1e afslag rechts: Haydnlaan, daarna de 2e rechts de Groenendaal in. Nummer 37 aan de rechterkant. Grote dakkapel op de zolder.

Vanuit de richting Drachten
A7 richting Groningen. Bij het Julianaplein rechtdoor richting Eemshaven, Hoogezand en Delfzijl.
Na Julianaplein 1e afslag richting Helpman, Centrum. Onderaan de afslag rechtdoor, de Kempkensberg op. Aan het eind van de kempkensberg rechts naar de Helperzoom.  Dan de tweede weg rechtsaf (Haydnlaan), als u daarna de eerste weg linksaf slaat bent u op de Groenendaal , nummer 37 is aan de rechterkant. Grote dakkapel op zolder.

In verband met de voorbereidingen van de verbouwing van de ringweg is de Kempkensberg af en toe afgesloten. In dat geval gaat u aan het eind van de afrit naar Helpman rechtsaf de Hereweg op. Na de 2e stoplichten linksaf, De Savornin Lohmanlaan. Bijna aan het eind, na de supermarkt Poiesz: linksaf, de Beethovenlaan. Aan het eind van de straat linksaf, Helperbrink. 1e afslag rechts: Haydnlaan, daarna de 2e rechts de Groenendaal in. Nummer 37 aan de rechterkant. Grote dakkapel op de zolder.

Vanuit de richting Hoogezand
Deze route gaat op termijn weer veranderen. Daar wordt het dan vooral minder omslachtig van. Ik houd u op de hoogte. Voorlopig kan het zo: Neem de A7 richting Groningen, afslag 39 Westerbroek. Op de Europaweg afslag links, Boumaboulevard, langs de Euroborg. Vanaf hier gaat het later veranderen, maar voorlopig gaat het zo: aan het eind van de Boumaboulevard linksaf, langs het spoor. Bij de spoorwegovergang: er over en aan de andere kant van het spoor weer terug: de Helperzoom. 1e begaanbare afslag rechts, Haydnlaan. 1e afslag links, Groenendaal. Nummer 37 aan de rechterkant. Grote dakkapel op de zolder.

Parkeergelegenheid

Aan de Groenendaal is het vrij parkeren. Is er geen plaats aan de rechterkant dan is de stoep links een optie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+